Fülike – minden ami szubjektív

unalmas hétköznapok

szeptember 9th 2008 in általános

Egyesek szerint velem nem történik semmi. Nos, nem azért nem írok, mert annyira unalmas az életem (pedig tényleg az). Néha napján összehozok valami jó kis izgis sztorit, mint a hétvége Balatonakalin, esetleg a siófoki nyaralás, vagy, hogy megint jégkorongozom.

Az egész úgy kezdőtött….elhívtak a bursch-barátok Balatonakaliba, merthogy nagyon jó kis muri lesz. Eleinte kissé feszült voltam, ezt látta Emil is, ezért ahogyan ez már hagyomány nála, szerette volna, ha bemutatkozom:D és véletlenül volt nála egy nagy üveges gumibogyószörp, amiből kellő mennyiség után, sörrel higítva, tökéletes memóriatörlőelegy kerekedett, úgyhogy reggel kissé meglepődve tapasztaltam a szitut, amit többek tártak elém, elég nagy megrökönyödésemre. Nem tudtam mit kezdeni a szituval,úgyhogy amikor kellően éber voltam, egy gyors tusolás és kólaivás után, kimentem levegőzni, majd Stheel-el meglátogattuk Annát a újságosbódéban, ezért persze kaptam az ívet (már megint Anna, már megint 18 éves, és a Norbi húúúga? há’ hülye vagy wazz? hiába mondtam,hogy neeeem). Később jót pancsikoltunk a hűvös vízben, aztán még jóléreztük magunkat, majd vasárnap délután egy bazinagy vihar közepette hazakocsikáztunk Ajkára, közben egy kis pihenőt is tettünk Nagyvázsonyban, mert akkora volt a zuhé, hogy inkább vártunk.

Ezek után megint csak az unalmas hétköznapok következtek, amit a Sziget tört meg, amiről már volt pár szó, bár az ottani “csajozós sztori” nem került még említésre (egyszerűen felszedett egy nagyon vagány csinos skorpió, majd le is pattintott 🙂 ). Majd onnan furmányos úton (Dunavecsén keresztül:) ) Siófok következett, és egy hét buli, lazulás, strand, persze mindegyik megfelelő időben. No meg persze az elmaradhatatlan csajozás, mert még le sem értünk, amikor kaptam az infót,hogy lesz ott egy 25 éves szingli csajszi. Na gondolam magamba, hoznak valami szottyadt életunt csajszit, akinek 25 évesen még nincs férje 😀 hát nem! Belépett a banda az ajtón, és csak remélni tudtam, hogy a 2 lány közül ő a szingli, akin a szemem rajta ragadt 🙂 ééééssss igen! Noémi egy nagyon értelmes, és szép leányzó, és természetesen rohadt messze lakik…ez az én formám…meg az,hogy állítólag durván hasonlítok az ex-ére…a témát nem is feszegettük, bár elég sokat beszélgettünk. A hajnalig tartó bulik is végetértek, és mindenki visszatért a hétköznapokba…vagyis tért volna, mert én pénteken dujv-ba maradtam, és szombaton elmentem korizni, aminek Niki lett a vége 🙂 jó ideje beszélgettünk korcsolyázás közben, de most megtettem a lépést, amin vaciláltam már pár hónapja. Első körben jó döntésnek bizonyult, azóta találkoztunk 2-szer…folyt.köv.


2 hozzászólás to...
“unalmas hétköznapok”
Avatar
sys

Csajok,buli,csajok,buli,csajok,buli,csajok,buli,csajok,buli,csajok,buli!
Kis Casanova 🙂 Élni tudni kell!


Avatar
dozer

Haverok buliii VODKA! Vazz na azért mégsem olyan unalmas az élet igaz! 😀 Igazán lenézhetnél valamikor Fehérvárra is te főbursch!
Lesz szakest is ha érdekel majd írj!

Ja és MÁÁÁR MEGINT ANNAAAA!?


You must be logged in to post a comment.

“Csak egy levél tőlem neked
Tőlem nektek
Egy életjel, hogy tudjátok hogy létezem, hogy jól vagyok
Küldök egy életjelet
Mert nem vagyok különc, csak independens
Remélem értitek”

No és aki szeretné elolvasni az egészet, így talán nem b@sznak meg, mert túl sokat idézek 😀 :

Deego – Csak egy levél

Previous Entry

Zsoltika szombaton feliratkozott a Rozmárok góllövői közé 🙂 Mindjárt az első megugrásnál jeleztem Béla komának,hogy számíthat rám, mert robogok mögötte, ne bassza el. Ő pedig volt olyan kegyes,hogy tolt egyet a pakkon, én pedig köszöntem szépen. fonákkal akkorát vágtam a kapuba, hogy szerintem az Angels éppen kapuban álló hálóőre nem is értette mi történt. […]

Next Entry