Fülike – minden ami szubjektív

Figyelmedbe

This page created december 3rd 2008

Szeretnéd tudni, mi kell egy férfinak? Mik azok a dolgok, amelyeket ha megkap egy nőtől, akkor teljesen odáig lesz érte? Lássuk:

1) Bókolj a férfinak!
A férfiak is szeretik azt hallani, hogy izgatóak, szépek, és a szemed fényei.
Mondd neki, hogy milyen jó szerető, hogy nagyszerűen néz ki, szexi illata van, milyen okos, milyen ügyesen megszerel dolgokat, hogy megbízol benne és, hogy mennyire megérte őt választani.

2) Fogadd el a segítségét!
A férfiak inkább a cselekedeteikkel mondják hogy \\\”szeretlek\\\”, mint szóban.
Ha megjavítja a hajszárítód, megnézi az autódban az olajszintet, elhozza a tisztítóból a ruhát, stb. Bármilyen kis megmozdulása azt mondja \\\”szeretlek\\\”. Fogadd el, és értékeld!

3) Bánj vele egyenrangúként!
Add meg neki azt a tiszteletet, amit megérdemel. A férfi élete gyakran komplikált, és a nőnek nagyobb tiszteletet kell mutatnia a férfi, és a szabályai iránt. A férfi tulajdonképpen azt szeretné, hogy a nőért dolgozzon, támogassa őt, vigyázzon rá, boldoggá tegye, és hogy megvédje a világtól.
Jobban akard azt, hogy a bajtársad legyen, ne pedig azt, hogy a megmentőd. Ha megmentőt akarsz, fordulj inkább szakemberhez, ne a párodban keresd azt! 🙂

4) Legyél a barátja!
A legjobb barátja. Légy nyitott, befogadó, hívogató és kecsegtető. Hogy ezt elérd, ahhoz az kell, hogy valóban érdeklődj iránta, ne pedig birtokolni akard. A valódi érdeklődéssel egy olyan érzést sugározol hogy te egy biztos hely vagy a számára, ahol nem érheti semmi baj.

5) Ne próbáld megváltoztatni!
Ha egy pasi nem olyan, amilyet Te szeretnél, akkor engedd elmenni és lépj tovább. Ne próbáld olyanra változtatni, ami nem Ő.

6) Varázsolj mosolyt az arcára!
Mivel a férfi sokat dolgozik és sok stressz éri, ezért igen jólesik neki, ha a nő megnevetteti, különösen, amikor depressziós, és sötét a világ körülötte.
Tehát frissítsd fel a humorérzéked, és nyert ügyed van. Ha vidámmá tudod tenni, többet szeretne majd veled lenni!

7) Ismerd el!
A férfiaknak kell, hogy elismerve érezzék magukat. Kell nekik, hogy bízzanak bennük. Engedd el néha bulizni a haverjaival! Higgy nekünk, a férfi inkább otthagyja korábban a haverjait, és siet haza egy megértő nőhöz, mint egy olyanhoz, aki folyton olyan, mint egy időzített bomba, a szeme pedig villámokat szór.

8) Az ambíció és a vezetői hajlam vonzóvá teszi a nőt!
Ha egy férfi látja, hogy van ambíciód, soha nem fogja úgy érezni, hogy olyan nő vagy, akinek csak az kell, hogy valaki gondoskodjon róla.
Márpedig a legtöbb férfi tudat alatt mindig tart ettől, és fél tőle.
Ha van ambíciód és nem hagyod el magad, akkor soha nem fog ezen gondolkozni.

9) Legyél jóban a baráti társaságával!
Igyekezz, hogy a barátai megkedveljenek, mert ha nem szeretnek, akkor megpróbálják majd lebeszélni őt rólad. Márpedig a barátok nagyon tudnak befolyásolni egy férfit…

10) Kérkedj a pasiddal!
Dobj be egy dicséretet róla a családban vagy a barátaidnak, amikor ő is hallhatja. Attól totál elolvad egy pasi, ha a barátnője dicsekszik vele.

11) Higgy benne!
Ekkor mutatod ki neki legjobban a szereteted. A képességeit támaszd alá a bizalmaddal és a hűségeddel.

12) Fékezd a nagy szád!
Ne tagadd! Egy fecsegőgép vagy! Engedd néha a férfit is szóhoz jutni, és tanuld meg élvezni a csend szépségét. Néha a csend zenél. Tartogasd a vég nélküli pletyizést a \\\”lányos estékre\\\”.

13) Ne legyél nyitott könyv!
Mennyire kifinomult a női ravaszságod, és a misztikumod? A misztikus légkör érdekes, és arra készteti a férfit, hogy mindig visszajöjjön, remélve, hogy megtud rólad még pár titkot. Ha a férfi figyelmét meg akarod tartani, csak tartsd nyitva a füled, csukva a szád és minél kevesebb infót adj magadról.
A misztikus légkör a férfi számára provokatív és rokonszenves.

14) Ne legyél sírós kislány!
Sok férfi panaszkodik arra, hogy a nők ok nélkül sírni kezdenek, vagy gyanúsan viselkednek, bizalmatlankodnak.
Az igazi férfi egy felnőtt szeretőt akar, egy barátot, és egy érzelmileg stabil partnert. Tehát szedd össze magad!
Ne veszekedj a férfival, mert utálják a konfliktusokat és menekülnek ezektől a helyzetektől!

15) Légy büszke a testedre!
Ne takargasd magad, és ne kérdezgesd tőle folyton, hogy nem vagy-e túl kövér, vagy nem kicsik-e a melleid. Ha Te sem vagy kibékülve magaddal, és ezt folyton neki is kimutatod, előbb utóbb akkor is sikerül bebeszélned neki, ha Ő valójában nem is gondolja úgy.

16) Légy őszinte!
Segíts neki, hogy boldoggá tegyen és hogy ő is boldog lehessen.
Ne játssz vele hülye játékokat, légy valós, add mindig saját magad.
A közhiedelemmel ellentétben a férfiak sokkal inkább előnyben részesítik azokat a nőket, akik őszinték, mint akiknek nagy a mellük, tökéletes a testük.

17) Áraszd a szexualitásod!
Ha szexisnek érzed magad, akkor úgy is nézel ki. Nem az a szexis nő, aki tökéletes alakkal van megáldva, hanem akiből sugárzik a boldogság, az érzelem, és a saját magával való megelégedettség.

Nem én írtam, de 100%-ig egyetértek vele 🙂


Megváltozott a világ, ide olyan dolgok kerülnek ki, amik egy szűk “közösségnek íródtak, de már
eléggé publikusnak érzem őket… Ahol nincs időpont, ott nem emlékszem már mikor vetettem “papírra” 🙂
Kérem azok jelentkezését, akiknél találhatóak még “műveim”.
______________________________________________________

Reménytelen korszak:
—————————–
Ezen napon sok férfiszív meglágyul,
lányok lelke kivirul,
hisz rólatok szólnak versben,
netkek nyílnak virágok a kertben
értetek szállunk harcba, ha kell ha nem… […]

Previous Entry
Next Entry