Fülike – minden ami szubjektív

A tartalmas péntekek…

december 23rd 2007 in általános

Mostanában minden péntek hozott valami izgalmat. Egyszer gólyabál, máskor Kontikis buli, mostmeg igazi vérbeli baracsi sztori 🙂 Éreztem én már, hogy ebből gondok lesznek amikor befordultam az utcába. Az az autó legutóbb is csak 1 dolgot jelentett, illetve 1 embert… Igazán próbáltam nem kellemetlenséget okozni, de hisz ez alapból lehetetlenség volt, mégiscsak én voltam a 3.-ik (jó a 6.-ik akkor épp 😉 . No mentem is oda, ahova alapból készültem, igyekeztem nem a feszültséget kelteni. Pedig be kell valljam akartam. Mármint egy kicsit éreztetni, hogy ott vagyok, hisz azért is mentem. A Bergendy koncertre akartam elhívni, de így meghiúsult. Node gondoltam ez nem szegheti a jókedvem, elmegyünk Odival megnézzük, végülis ő ajánlotta, én nem vagyok képbe a városi eseményekkel. Még jó, hogy van egy ilyen igazán figyelmes barátom 😉 (na ennyi nyalás elég is volt 😀 ) Sajnos a “célszemély” sietve távozott az elhárítás szerint “roppant veszélyes, és kitartó behatolóval”, így ott maradtam a Sasfészekben magamra.

Ezek után jött a sava-borsa (szerencsére nem szó szerint). Szépen lekászálódok az emeletről, elköszönés illedelmesen, ahogy egy jó Fülikéhez illik 😀 és itt mintha láttam volna előre a sorsom. “ülj csak le próbáld ki az új fotelt”, aham jóhogy nem azt tetszik mondani, “gyere csak most kivégzünk” 😀 Jelentem mint Neo a tetőn, én is elhajoltam a golyók elől, hisz érzem már az erőt. Lassan uralom a Mátrixot, csak azt a fránya Építőt nem bírom megérteni “miért?” 🙂

Azt hiszem nem tettem rossz benyomást, csak kb ez nem jelent semmit. Volt ez már így se mégis túléltem…

Ennyi erre a szép vasárnap hajnalra, “a viszoooont látásra”.


You must be logged in to post a comment.

Behavazott… ez ugye nem egy nagy kijelentés, hiszen szinte mindenhol így van a környéken, gondolom nálatok is 🙂 Az azonban, hogy emiatt elkéstem Pompom táncos előadásáról pénteken már elég egyedi :S két idióma jól összement Szabadegyáza előtt, aztán az amúgy is lassú forgalom totál beállt. Ez megalapozta a jó kedvem tegnapra totálisan.
Életemben először bowling-ztam, […]

Previous Entry

Azt soha nem értettem magamban miért csinálok hülyeségeket. Biztos tanult viselkedésforma lehet… Most is ahelyett, hogy a fini pudingot enném, megint beletöröm a fogam a dióba. Esetleg az lehet a gond, hogy néha, sőt gyakran félreértek dolgokat, olyan dolgokban bízom amikben nem kéne,esetleg nem veszem észre az előttem heverő dolgokat.

1 dolgot tudok csak, hogy engem […]

Next Entry