Fülike – minden ami szubjektív

ajkai napok

május 12th 2008 in általános

Még mielőtt bárki azt hinné, hogy benéztem erre a nagy hacacáréra, el kell hogy keserítselek titeket, semmi ilyesmi nem forgott a fejemben. Épp elég volt nekem a betonozás 🙂 Aztán úgy döntöttem folytatom a hagyományokat(3 nap az már történelem), és biciklizek egy keveset amikor a napocska már nem süti szét az arcom. Igazán jót tett nekem ez a kis fejszellőztetés, csak egyedül rohadtmód unalmas, így nem egész egy óra utána meg is tértem szerény hajlékomba.

Más.Mint látszott mostanában nem nagyon írtam.Úgy döntöttem, ezen sem szándékozom sokat változtatni, legalábbis a külvilág ezt fogja a érzékelni, a bennfentesek esetleg elolvashatják a napi hülyeséget, tehát ezennel bevezetem a privát bejegyzéseket, amit néha megtörök egy egy publikussal.

ennyi.szép napot mindenkinek…


You must be logged in to post a comment.

Napok óta tervezem, hogy írok. Aztán vesztett a fej, mondhatni elvesztettem a fejem 😀 (gyk: nyert az írás 😛 )
Tuti buddhista szerzetes találta ki, hogy nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel…Küzdök hajtok valamiért, Valakiért, és amikor karnyújtásnyira van, akkor megijedek, de mitől nem tudom. Talán azért, mert hozzászoktam,hogy küzdök, és nem a célért, […]

Previous Entry

Kész fejlövés az elmúlt hetek történései. Lelkileg mint egy ázott kutya, akit kiraktak szárítóra…A pénzemből se lesz semmi, nesze nekem “barát”…Mire elkezdeném a tavaszi testedzést tisztességesen, addigra az eső beleszól a dolgokba…és a szegény embert még az APEH is húzza 🙂 Esetleg még valami baromság?
Amúgy meg privát poszt funkciót hagyom a francba, mert ha privát, […]

Next Entry